Novosti

Objavljeno: 10.10.2012

Ceresit na međunarodnim sajmovima građevine u Makedoniji i Bosni i Hercegovini

sajam skoplje i banja luka

Ove godine Ceresit je intenzivirao svoje aktivnosti u zemljama u regionu i predstavio je široku paletu svojih proizvoda za gradnju na Međunarodnom sajmu građevine u Skoplju i na međunarodnom sajmu građevine GRAMES u Banja Luci.

Tim povodom je na Ceresit štandu na sajmu građevine u Skoplju prvi put, organizovano druženje sa predstavnicima medija gde su  novinari mogli bolje da se upoznaju sa širokom paletom proizvoda kao i da razgovaraju sa direktorom marketinga Henkel Ceresit, Mislavom Smolčićem, koji je predstavio inovacije u proizvodnom programu i osvrnuo se na uspešno poslavanje Henkel Cersita na tržištu Makedonije u proteklih osam godina, koliko smo tu prisutni.

Nakon uspešno realizovanog sajma u Makedoniji, Ceresit, učestvovao i na Međunarodnom sajmu građevine GRAMES, koji se odžao od 13. do 18. marta na Banjalučkom velesajmu. Tom prilikom održana je konferencija za novinare na kojoj je izvršni direktor Henkel Ceresit,  Jovan Šarenac govorio o poslovnim rezultatima iz 2012. godine, gde je istakao ostvaren rast od skoro 50% u odnosu na 2011. godinu,  kao i o planovima i inovacijama u proizvodnom programu Henkel Ceresit.

Na Ceresit štandovima, posetioci su imali priliku da se upoznaju sa karakteristikama novog lepka za keramičke pločice CM11 PLUS, unapređene verziju proizvoda CM11. Takođe na štandovima su bili izloženi lepkovi za keramiku, fug mase, silikoni, termoizolacija i fasade, hidroizolacija, sistemi za podopolaganje, samonivelišuće mase i lepkovi široke potrošnje u čiji kvalitet su posetioci mogli da se uvere na licu mesta. 

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *