Novosti

Objavljeno: 15.04.2014

Ceresit Klub i ove godine nagrađuje Vaše poverenje

Ceresit klubOve sezone od 24. marta do 30. juna 2014. godine Ceresit klub nagrađuje vernost svojih korisnika vrednim nagradama. Program je namenjen prvenstveno krajnjim kupcima ali ovoga puta nisu izostale ni nagrade za najuspešnije prodavce.  Na ovaj način želimo da nagradimo naše najlojalnije kupce i partnere kao zahvalnost za poverenje koje nam ukazuju dugi niz godina.

Ceresit klub program pokrenut je početkom 2013. godine u cilju stvaranja trajne veze sa profesionalnim korisnicima, kako bi se nagradila lojalnost kupaca koji su prepoznali sve prednosti i pogodnosti kupovine i korišćenja Ceresit proizvoda.

Svi zainteresovani majstori se mogu prijaviti popunjavanjem Ceresit kartice u nekoj od prodavnica koje učestvuju u programu. Za svaku kupovinu Ceresit proizvoda, dobijaće se određeni broj poena, koji se lepe na karticu, zajedno sa fiskalnim računima. Nakon što se sakupi određeni broj poena, na karticu se upisuje željeni poklon, koji u roku od dve do tri nedelje stiže u prodavnicu u kojoj je kartica ubačena.

Nagrade za učesnike u ovogodišnjem Ceresit klub programu su osmišljene prema uobičajenim potrebama majstora, ali i u saglasnosti sa vrednostima kompanije Henkel, koja veliku pažnju posvećuje sigurnosti na radu. Među nagradama su se našli Ceresit kombinezoni, termo stolice, Ceresit multifukcionalni setovi, gleterice sa imenima dobitnika, šuškavci kao i specijalni kombinezon. Posebna nagrada za najvernije kupce je godišnje osiguranje od povreda na radu.

U Ceresit fabrici u Inđiji, 20. i 21. marta 2014. godine, održan je Ceresit Fest na kome je predstavljena nova sezona Ceresit Klub programa. U okviru festivala, učesnici su imali priliku da obiđu fabriku i bolje se upoznaju sa procesom proizvodnje ali takođe se i zabave uz ručak, muziku i zanimljive igre. Najbolje su kao i uvek čekale nagrade.

U prošlogodišnjem Loyalty programu je učestvovalo oko 100 prodavnica i oko 1000 majstora, dok ove godine učestvuje oko 200 prodavnica a očekuje se i preko 2.000 majstora, na šta je Ceresit tim posebno ponosan. Zato vas pozivamo da zaigrate za Ceresit Klub – tim koji pobeđuje.

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *